Het begin...

Na de aanslag op het meesterbrein Johnny Valley is de gehele onderwereld op hol geslagen. Bende's regeren de straten en plegen moorden zonder dat daar enige aanleiding toe is.

Het gezag kijkt machteloos toe en is ten einde raad. Om de rust weer terug te laten keren in "Mafiabase" zijn de leiders naarstig op zoek naar een helpende hand. Denk jij dat je deze strijd aan kan en als "Godfather" orde op zaken kan stellen?

Stap dan binnen in "Mafiabase" en begin je zoektocht naar de macht. Bouw een imperium op die zijn kracht niet kent om zo de allesheersende leider te worden in "Mafiabase".

Aanmelden

Regels

Houd je aan onderstaande regels en je hebt de tijd van je leven.

Het is ten strengste verboden om op de website enige vorm van haat, discriminatie of iets in deze richting te publiceren. Overtredingen worden zwaar gestraft en kunnen gemeld worden bij een deelnemer van de crew.

Boos worden op iemand omdat hij/zij jou heeft aangevallen is niet de bedoeling! Ga niet dreigen! Het hoort bij het spel.

Valsspelers chanteren is ook ten strengste verboden. Als jij iemand ziet die zich niet aan de regels houdt dan is het aangeraden de crew in te lichten. Probeer het niet zelf op te lossen! Achter de schermen kunnen wij alles zien.