Het begin...

Na de aanslag op het meesterbrein Johnny Valley is de gehele onderwereld op hol geslagen. Bende's regeren de straten en plegen moorden zonder dat daar enige aanleiding toe is.

Het gezag kijkt machteloos toe en is ten einde raad. Om de rust weer terug te laten keren in "Mafiabase" zijn de leiders naarstig op zoek naar een helpende hand. Denk jij dat je deze strijd aan kan en als "Godfather" orde op zaken kan stellen?

Stap dan binnen in "Mafiabase" en begin je zoektocht naar de macht. Bouw een imperium op die zijn kracht niet kent om zo de allesheersende leider te worden in "Mafiabase".

Aanmelden

Uitleg

Op Mafiabase begin je met de rang 'Groentje'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen (en hiermee te racen), drugs te verhandelen en nog allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iets of iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere mensen aanvallen, of ze zelfs hun graf insturen!
Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere criminelen en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van Mafiabase worden? Laat zien wat je kan!